فروشگاه عرضه آرد سوخاری کنتاکی مواد اولیه آرد کنتاکی را برای کم کردن واردات آرد سوخاری در بازار عرضه می کند تا افراد بتوانند این آرد را در منزل و بدون هیچ دردسری درست و نوش جان کنند. این کارنه تنها اقتصادی است بلکه از بهداشت این آردها نیز اطمینان کافی را خواهیم داشت.

فروشگاه عرضه آرد سوخاری کنتاکی

مواد اولیه آرد سوخاری کنتاکی

مواد اولیه آرد سوخاری کنتاکی موادی که شما برای درست کردن و تهیه آرد سوخاری نیاز دارید شامل موارد زیر هستند. 

  • آرد گندم 
  • نشاسته پودر شده 
  • جوش شیرین 
  • زیره کوبیده
  • شکر 
  • دارچین
  • فلفل سیاه
  • میخک
  • آویشن
  • زنجبیل
  • نمک 

اما شاید سوال شما این باشد که چطور ممکن است این آرد را خودمان در منزل تهیه کنیم؟ ما شما را در این زمینه راهنمایی خواهیم کرد. ابتدا با دقت مواد بالا را تهیه کنید و همراه خودتان بیاورید و روی میز قرار بدهید. پس از اینکه این کار تمام شد غذاساز و یا آسیاب آشپزخانه خودتان را نیز کنار آنها قرار دهید. این مواد همه خشک هستند. دقت کنید که اگر هر کدام از آنها رطوبت داشته باشد بهتر است کمی آن را در جلوی باد مستقیم کولر و یا پنکه قرار بدهید تا مرطوب نباشد و به طور کامل خشک شود. 

چرا که رطوبت باعث می شود آنها کپک بزنند و شما نتوانید به مدت زمان طولانی آنها را نگه دارید و از آنها استفاده کنید که این موضوع کمی ناخوشایند خواهد بود. حالا لازم است تا غذاساز و یا آسیاب برقی خود را به برق بزنید و تمام مواد را درون آن بریزید تا ترکیب شوند. برای این کار از مخلوط کن نیز می توانید استفاده کنید ولی یادتان باشد تمام این موارد به طور کامل با هم آمیخته شوند. چرا که اگر مثلا فلفل ها یک جا بمانند کسی نمی تواند کنتاکی که قرار است شما درست کنید را نوش جان کند.

اما گفتیم کنتاکی، آیا شما می دانید کنتاکی را چطور تهیه می کنند که ترد و شکننده و خوش طعم می شود؟ شما لازم است پس از اینکه شکم مرغ خود را با مواد خوراکی خوش مزه و خوش طهم پر کدید آن را داخل ظرفی که این آردهای سوخاری را داخل آن پهن کرده اید قرار بدهید و خوب در آن بغلتانید و آن را داخل فر قرار بدهید. این کار باعث می شود که این مرغ ها ظاهر نرم خود را کمی از دست بدهند و ترد شوند. 

شرکت واردات آرد سوخاری کنتاکی

شرکت واردات آرد سوخاری کنتاکی شرکت واردات آرد سوخاری این محصولات را برای تهیه کنتاکی در نظر گرفته است. همان طور که می دانیم این آردها هر کدام برای یک غذای خاص تهیه و تولید می شوند. این موضوع به مواد اولی ای که در آن استفاده می کنند بستگی دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *