اگر در پی خرید پودر یا آرد سوخاری با کیفیت و قیمت مناسب هستید، بهتر است از شرکتهای پخش عمده، این محصول را تهیه نمایید. همچنین از طبخ غذاهای خوشمزه توسط آن لذت ببرید. در این مقاله قصد داریم راجع به قیمت و ویژگیهای شرکت پخش عمده و همچنین درباره انواع مختلف این محصول گفتگو کنیم.
قیمت عمده پودر سوخاری فله
قیمت خرید عمدهی این محصول با خرید فلهای بسیار متفاوت است. از این رو برای کسب سود بیشتر و صرفه جویی در هزینه بهتر است، این محصول را به صورت فله خریداری کنید. البته برای مصارف خانگی توصیه میشود؛ به سبب طولانی شدن زمان استفاده از آن و اینکه در طی مدت استفاده کیفیت آن حفظ شود از نوع بسته بندی آن خریداری نمود.
خرید پودر سوخاری توسط شرکت های پخش
اگز جزو خریداران و یا فروشندگان عمده این محصول هستید و می خواهید با قیمتی ارزان و باصرفه خرید نمایید و در حین حال کیفیت محصول هم برای شما از اهمیت بسزایی برخوردار است. جهت خرید باید ابتدا سراغ شرکتهای پخشی بروید که دارای ویژگیهای زیر باشند:
- جهت تهیه این محصول از تکنولوژیهای روز دنیا بهره گرفته باشد.
- محصول خود را با کیفیت تضمین شده به فروش برسانند.
- محصولاتشان دارای مهر استاندارد بوده و از تنوع بالایی برخوردار باشند.
- سفارشات را بتوانند در کوتاه ترین زمان ممکن به دست مشتریان برسانند.
- از تیم کارشناسی و پرسنل قوی جهت مشاوره و فروش بهره مند باشند.
که به سبب دارا بودن ویژگیهای بالا علی رغم مشتری مداری، سبب افزایش سود برای کارخانه شده و همچنین به خریداران نیز سود می رسانند.
آیتم های تاثیرگذار در قیمت این محصول
آیتمهای زیادی در تعیین قیمت تاثیرگذار هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- میزان ادویه به کار رفته
- پروسه تولید آن
- وزن بسته بندی
- نوع استفاده در انواع غذاها
- کیفیت نانی که از آن آرد تهیه شده
انواع پودرهای سوخاری
- پودر سوخاری ساده
- پودر سوخاری طعم دار
- پودر سوخاری کنجدی
- پودر سوخاری رنگی
- پودر سوخاری پولکی
- پودر سوخاری پرک
- پودر سوخاری پفکی
- پودر سوخاری پانکو
طبخ غذا توسط انواع پودر سوخاری
- پودرهای سوخاری پوششی: جهت پوشش غذاهای سرخ کردنی نظیر مرغ، ماهی و میگو و… به کار میرود.
- پودرهای سوخاری درون محصولی: در ترکیب با سایر مواد غذایی نظیر مواد تشکیل دهنده در تهیه کتلت، شامی، همبرگر و فلافل و… به کار میرود.
نکاتی در جهت تهیه پودر سوخای خانگی
- اگر میخواهید پودر سوخاری خوشمزهای داشته باشید، همچنین کیفیت این محصول هم برای شما مهم است بهتر است از لبه ها و کنارههای نان در جهت تهیه پودر سوخاری استفاده کنید.
- اگر تمایل داشته باشید می توانید به جای نانهای حجیم مثل نان باگت از نان معمولی هم جهت تهیه این محصول استفاده نمایید.
- پس از آماده سازی پودر سوخاری بهتر است آن را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید که این کار علاوه بر اینکه سبب حفظ کیفیت، ماندگاری محصول میشود از گرفتن بوی نامطبوع جلوگیری میکند.
- جهت طعم دار کردن و ایجاد رنگ جذاب و بوی دلپذیر در پودر سوخاری میتوانید از انواع ادویه ها نظیر فلفل، دارچین و یا زعفران استفاده نمایید.
منع مصرف در بارداری
یکی از نکاتی که خانمهای باردار و مادران شیرده باید به آن توجه داشته باشند؛ این است که در این دوران بهتر است که از ادویهجات کمتری در غذای خود استفاده نمایند.
آردها و پودرهای سوخاری به سبب دارا بودن برخی ادویه ها در ترکیبات آن بهتر است مخصوصا در ۳ ماهه اول بارداری استفاده نشود. ادویههایی نظیر زعفران خطر سقط جنین را به همراه دارد. فلفل سبب ایجاد اگزما و لک در کودکان شیرخوار میشود.
بدون دیدگاه