آرد سوخاری غذایی

جهت دریافت آخرین لیست قیمت خرید آردسوخاری جهت طبخ غذا می  توانید به مراکز خرید و فروش عمده این محصول مراجعه نموده و یا از طریق راه های ارتباطی مندرج در سایت های فروش این محصول با کارشناسان مربوطه گفتگو کنید.

در این مقاله بیشتر سعی داریم به معرفی و طرز تهیه آرد سوخاری بپردازیم و همچنین بگوییم در طبخ چه نوع غذاهایی به کار می رود.

آرد سوخاری غذایی

معرفی آرد سوخاری

آرد سوخاری از طریق خشک کردن نان های حجیم یا باگت تهیه می شود که جهت این امر نان ها را به شکلی که سبب فساد نگردند خشک کرده که سبب از دست دادن رطوبت در آن گردد و سپس از آسیاب کرده و تفت کوچکی می دهند که به صورت برشته و به رنگ کرم و یا قهوه ای درآید که به این آرد اصطلاحا آرد سوخاری می گویند.

که البته جهت طعم دار کردن این نوع آرد ادویه هایی نظیر فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، کاری، نمک، پودر سیر و یا زنجبیل برحسب سلیقه اضافه می گردد.

سپس این محصول به صورت بسته بندی و یا فله ای در وزن های مختلف توسط شرکت سازنده آماده شده و جهت مصرف خانگی و یا رستورانی به فروش می رسد.

آرد سوخاری غذایی

آرد سوخاری در طبخ چه غذاهایی مورد استفاده قرار میگیرد؟

بی شک غذاهای سوخاری شده از لذیذترین و محبوب ترین نوع غذاها در بین افراد است به سبب دارا بودن طعم منحصر به فرد، زمان طبخ کوتاه و خوردن آسان.

در رستوران ها و فست فودها از آرد سوخاری جهت طبخ غذاهای متنوع زیر استفاده می شود:

  • مرغ سوخاری: بیشتر قسمت های سینه و ران را به شکل سوخاری طبخ می کنند.
  • ماهی به همراه سیب زمینی: که از محبوب ترین غذاها در کشورهای آمریکا، کانادا، نیوزلند، استرالیا و سایر کشورهای انگلیسی زبان است.
  • قارچ سوخاری: که به عنوان میان وعده و یا پیش غذا در رستوران ها سرو می شود.
  • پیاز سوخاری: از این نوع غذا جهت پیش غذا و میان وعده استفاده می شود که در این روش سوخاری کردن، پیازها را به شکل حلقه حلقه برش می دهند و پس از پختن در محلول ادویه تخم مرغ مخلوط کرده و در پودر سوخاری می غلتانند و سپس در روغن جوش گذاشته و سرخ می کنند.
  • میگو سوخاری: از غذاهای بسیار خوش طعم و محبوب دریایی است که پودر سوخاری علی رغم اینکه طعم بهتری به آن می دهد به از بین رفتن بوی آن نیز کمک می کند.

و بسیاری غذاهای دیگر

آرد سوخاری غذایی

ارزش غذایی ارد سوخاری

در هر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری مواد زیر موجود است:

  • ۳۹۵ کیلو کالری
  • چربی کل ۵ گرم (چربی اشباح نشده ۱/۲ گرم، چربی اشباح۲/۱، چربی تک اشباح نشده ۱گرم
  • میزان کلسترول صفر درصد
  • سدیم ۷۳۲ میلی گرم
  • پتاسیم ۱۹۶ میلی گرم
  • شامل ۷۲ گرم کربوهیدارت کل
  •  فیبر ۵/۴ گرم
  • قند ۶ گرم
  • پروتئین ۱۳ گرم
  • کلسیم ۱۸۳ میلی گرم
  • ویتامین B12 4/0 میکروگرم
  • منیزیم ۴۳میلی گرم
  • ویتامین B6 1/0 میلی گرم
  • آهن ۸/۴ میلی گرم

آرد سوخاری غذایی

تهیه آرد سوخاری خانگی

خمیر درون نان باگت یا نان همبرگر و نان هایی از این قبیل را خارج کرده و تکه های آن را روی سینی فر قرار دهید، سپس در دمای ۱۶۰ درجه به مدت یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار داده شود وقتی نان ها حالت برشته ای پیدا کرد اما باید توجه کرد رنگ آن تغییر به سمت قهوه ای تیره نکند، نان ها را از فر خارج کرده سپس می توانید در مخلوط کن ریخته و یا به وسیله هاون آنها را خرد نمایید.

دانه درشت یا ریز بودن این پودرها بستگی به سلیقه شما دارد.

توصیه:

اگر تمایل دارید غذاهای سوخاری شما خوشمزه تر شود بهتر است به صورت پودرهای درشت آرد سوخاری را تهیه نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *