پودر سوخاری از نانهای حجیم مانند نان همبرگر. نان جو. نان باگت و … تولید می شود. این محصول را نمیتوان به صورت مستقیم از ارد سفید تولید کرد بلکه ابتدا باید نان حجیم تولید شود و سپس اسیاب گردد. نوع اسیاب و یا سایز دانه بندی که اصطلاحا به ان مش گفته می شود بنا بر نوع مصرف به صورت آردی، دانه ریز و یا دانه درشت تولید می گردد.
از پودر سوخاری برای تهیه انواع غذاها مانند: مرغ، ماهی، میگو، سبزجات، قارچ، گوشت، همبرگر، فلافل، ناگت، شنیسل، کباب لقمه، کتلت و … استفاده می شود.
در کنار انواع پودر سوخاری مرینت ها هستند که جهت طعم دار نمودن مرغ و فیله برای تهیه مرغ کنتاکی مورد مصرف قرار می گیرند. این مرینت ها شامل مرینت نرمال، اسپایسی، لایت و مخصوص فیله و شنیسل می باشند.
نام محصول | توضیحات | نوع بسته بندی | وضعیت | قیمت |
---|---|---|---|---|
پودر سوخاری | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
آرد سوخاری | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
مرینیت | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
تمپورا | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
۰۹۱۲۹۵۷۶۴۲۴
aradfoodir@
aradfood@
کلیک
info@aradfood.ir
این مجموعه جهت فروش اینترنتی و همچنین مشاوره خرید بهترین پودر سوخاری مصرفی مناسب هر مشتری که یکی از دغدغه های اصلی ما بشمار می آید فعالیت می نماید.ما با سنجش نیاز کشور به تولید انواع پودر سوخاری و همچنین ظرفیت های موجود، پودرهای سوخاری مختلفی را همچون پودرهای سوخاری پوششی و همچنین پودر سوخاری درون محصولی برای منسجم سازی مواد درونی، به مشتریان خود پیشنهاد می دهیم.
فرشته حبیب اله پور